Børnebiffen

Børnebiffen

Børnebiffen er et særligt biograftilbud for børn på 3-7 år i de fynske daginstitutioner, forårs-SFO’er og 0. klasser i følgende ni kommuner: Assens, Faaborg-Midtfyn, Kerteminde, Nordfyn, Nyborg, Langeland, Odense, Svendborg og Ærø. Deltagelse koster ikke noget – bortset fra en eventuel udgift forbundet med transport til og fra biografen.

Børnebiffen på Fyn har kørt siden 2010, og vi er stolte af at have hele 16 biografer og visningssteder med, fordelt bredt i de fynske kommuner. I Nordfyns kommune er der igen arrangeret visninger på bibliotek og rådhus – hertil laves et særprogram.

Filmpakkerne, der vises i de fynske biografer, består af egnede kortfilm sammensat af Det Danske Filminstitut, distribueret af Dabuf.

Hver pakke er opdelt i to – en samling kortfilm for de små børn på 3-5 år af cirka 35-40 minutters varighed samlet og en samling kortfilm for de store børn på 5 år og op med en samlet varighed på cirka 45-50 minutter.

Tilmelding
Tilmelding til Børnebiffen foregår elektronisk på: www.kulturregionfyn.dk/boernebiffen
Her kan man tilmelde sig op til 10 dage før selve visningen. Herefter kan man evt. kontakte den aktuelle biograf for at høre, om der er ledige pladser.

HUSK at tilmelde både antal børn og voksne.

Er der spørgsmål send venligst en e-mail til: dimej@odense.dk eller annbe@odense.dk, så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.

Børnebiffen på Fyn – Efterår 2017
I efteråret viser Børnebiffen på Fyn filmene i Pakke 14 + 15. Det er således disse filmark, der er relevante hertil:

Filmpakke 14: Dyrevennerne – En Fugledag (fra 3 år) & Rita og Krokodille – camping (fra 5 år)
Filmpakke 15: Mops & Ollie (fra 3 år) & Prik og Plet søen kalder (fra 5 år) & Rita og Krokodille – snevejr (fra 5 år)

Særprogram – Nordfyns Kommune:
Filmhits 1: Sallies historier – Hr. Wilders stjerne (fra 3 år)
Filmhits 5: Orla Frøsnapper, Bertram og hunden Pølse (fra 5 år)