Tilmelding til det gratis filmtilbud BØRNEBIFFEN efteråret 2019 er nu åben!

Børnebiffen er klar med endnu en omgang forrygende film til børn i 3-7 års alderen. Børnebiffen er et GRATIS filmtilbud til daginstitutioner og 0. klasser, som tilbyder en tur i biffen med film særligt udvalgt til de mindste. En filmoplevelse, der skaber glæde hos både børn og pædagoger.
I efteråret vises to helt nye filmpakker, pakke 26 og 30, og hver pakke er opdelt i to; en samling kortfilm for børn på 3-5 år af samlet 38-39 minutters varighed, og en kortfilmpakke for børn på 5 år og op af samlet varighed 47-48 minutter.

Se programmet for efteråret 2019 med Børnebiffen på Fyn, og læs om hver film her.
Programmet indeholder også information ang. Børnebiffen, tilmelding, samt Kulturregion Fyns filmpædagogiske materiale og DFIs nye filmpædagogiske app.

Tilmelding

Datoer og spilletider for jeres lokale biograf finder I på: https://www.kulturregionfyn.dk/boernebiffen

Tilmelding til Børnebiffen sker via samme link.

OBS! Vær opmærksom på, at når man tilmelder sig, sendes et aktiveringslink via mail, som man skal klikke på, før tilmeldingen er endeligt registreret. Denne mail ender ofte i uønsket/spam, så husk derfor at tjekke der også. Hvis I ikke modtager aktiveringslink og/eller bekræftelse, tilmeld jer IKKE igen, men kontakt nedenstående mail eller tlf. Så undgår vi dobbeltbookinger.

Tilmeld jer i god tid, og husk at tilmelde både børn og voksne.
Medbring og fremvis bekræftelse på tilmelding i biografen, enten på print eller mobil.
Man kan tilmelde sig op til 4 dage før selve visningen. Herefter kan man prøve at tage kontakt på nedenstående mail for at høre, om der er ledige pladser.

 Har I spørgsmål, kontakt projektkoordinator Trine Mølgaard Jensen på: trimj@odense.dk eller tlf. 51180761
Vi håber I får en god oplevelse med Børnebiffen i foråret!