Børnebiffen

Børnebiffen

Børnebiffen er et særligt gratis biograftilbud for børn på 3-7 år i de fynske daginstitutioner, forårs-SFO’er og 0. klasser i følgende otte kommuner: Assens, Faaborg-Midtfyn, Kerteminde, Nyborg, Langeland, Odense, Svendborg og Ærø. Deltagelse koster ikke noget – bortset fra en eventuel udgift forbundet med transport til og fra biografen.

Filmpakkerne, der vises i de fynske biografer, består af egnede kortfilm sammensat af Det Danske Filminstitut, distribueret af Dabuf.

Hver pakke er opdelt i to – en samling kortfilm for de små børn på 3-5 år af cirka 35-40 minutters varighed samlet og en samling kortfilm for de store børn på 5 år og op med en samlet varighed på cirka 45-50 minutter.

Børnebiffen på Fyn har kørt siden 2010, og vi er stolte af at have hele 15 biografer og visningssteder med, fordelt bredt i de fynske kommuner. Se datoer og spilletider for hver biograf på: https://www.kulturregionfyn.dk/boernebiffen 

Tilmelding
Tilmelding til Børnebiffen foregår elektronisk på: www.kulturregionfyn.dk/boernebiffen
Her kan man tilmelde sig op til 4 dage før selve visningen. Herefter kan man evt. tage kontakt på nedenstående mail for at høre, om der er ledige pladser.
Medbring og fremvis bekræftelse på tilmelding i biografen, enten på print eller mobil.

OBS! Vær opmærksom på, at når man tilmelder sig, sendes et aktiveringslink via mail, som man skal klikke på, før tilmeldingen er endeligt registreret. Denne mail ender ofte i uønsket/spam, så husk derfor at tjekke der også.
Hvis I ikke modtager aktiveringslink og/eller bekræftelse, tilmeld jer IKKE igen, men kontakt nedenstående mail eller tlf. Så undgår vi dobbeltbookinger.

HUSK at tilmelde både antal børn og voksne.

Er der spørgsmål, send venligst en e-mail til Trine Mølgaard Jensen: trimj@odense.dk – så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.

Børnebiffen på Fyn – Efterår 2019
Der er udviklet filmark og filmpædagogiske ark, samt læreplansark til mange af Børnebiffens filmpakker. I finder materialet her.