Børnebiffen

Børnebiffen

Børnebiffen er et særligt biograftilbud for børn på 3-7 år i de fynske daginstitutioner, forårs-SFO’er og 0. klasser i følgende ni kommuner: Assens, Faaborg-Midtfyn, Kerteminde, Nordfyn, Nyborg, Langeland, Odense, Svendborg og Ærø. Deltagelse koster ikke noget – bortset fra en eventuel udgift forbundet med transport til og fra biografen.

Børnebiffen på Fyn har kørt siden 2010, og vi er stolte af at have hele 16 biografer og visningssteder med, fordelt bredt i de fynske kommuner. I Nordfyns kommune er der igen arrangeret visninger på bibliotek, rådhus og i Fredskoven.

Filmpakkerne, der vises i de fynske biografer, består af egnede kortfilm sammensat af Det Danske Filminstitut, distribueret af Dabuf.

Hver pakke er opdelt i to – en samling kortfilm for de små børn på 3-5 år af cirka 35-40 minutters varighed samlet og en samling kortfilm for de store børn på 5 år og op med en samlet varighed på cirka 45-50 minutter.

Tilmelding
Tilmelding til Børnebiffen foregår elektronisk på: www.kulturregionfyn.dk/boernebiffen
Her kan man tilmelde sig op til 4 dage før selve visningen. Herefter kan man evt. kontakte den aktuelle biograf for at høre, om der er ledige pladser.

HUSK at tilmelde både antal børn og voksne.

Er der spørgsmål send venligst en e-mail til: dimej@odense.dk eller annbe@odense.dk, så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.

Børnebiffen på Fyn – Forår 2018
I foråret viser Børnebiffen på Fyn filmene i Pakke 24 + 25. Der er desværre endnu ikke udviklet filmark til de specifikke film i disse filmpakker. Vi anbefaler, at I bruger de filmpædagogiske ark samt læreplansarkene, I finder her.