Det Danske Filminstitut har støttet et pilotprojekt her på Fyn, hvor Odense Internationale Filmfestival OFF i samarbejde med Med Skolen i Biografen (MSiB) og Kulturregion Fyn vil tilbyde kortfilmpakker til elever i udskolingen – som ekstra filmtilbud i de fynske biografer fra skoleåret 2017-18.

OFF har en helt unik selektion af kortfilm, som hvert år opleves af ca. 10.000 børn og unge under festivalen i Odense. Birgitte Weinberger, festivalleder, begrunder det nye tiltag: “Vi ønsker nu, at endnu flere børn og unge, skal have glæde af de film vi har på programmet. Hvert år, efter endt festival, opstår en massiv efterspørgsel fra lærere, som ønsker at arbejde videre med vores film i deres undervisning. Derfor finder vi det oplagt at udbyde disse filmperler i samarbejde med MSiB.”

Målet er at tilbyde tankevækkende kortfilmpakker, som både lærere og elever vil finde relevante og inspirerende. pakkerne i skoleåret 2017-18 er målrettet udskolingen og har temaerne: “Os og dem” og “Prisvindere”. Til begge pakkerne udvikles undervisningsmateriale.

Vi er rigtig glade for, at vi hermed kan folde et flot program ud til de fynske skoler, hvor både indskoling, mellemtrin og udskoling kan blive beriget og bevæget foran det store lærred.

Læs mere og hent det inspirerende program her