OFF i MSIB: MADE IN EUROPE

MADE IN EUROPE – KORTFILMPAKKE

7.-10. klasse og ungdomsuddannelserne

OFF – Odense International Film Festival har sammensat en kortfilmpakke af fem kortfilm, der er vidt forskellige, men alle har til fælles at de er lavet i Europa. Pakken tager os med på en rejse i Europas mangfoldighed og diversitet, og berører gennem kortfilmens linse vigtige emner på den europæiske dagsorden. Vi havner midt i en familiekonflikt hos en sigøjnerfamilie i Rumænien; tages tilbage til borgerkrigen i Bosnien i 90’erne; er på campingtur med en dansk pige og en kurdisk flygtning, der i 10 år boede i telt i en flygtningelejr; sidder med ved bordet når grådigheden tager over; og får indblik i en nordisk familiesaga, hvor samtalen ikke altid flyder lige let.

 

Filmtitler: Written/Unwritten (Rumænien, 2016, 20 min). The Chicken (Tyskland, Kroatien, 2014, 15 min). Rain on Canvas (Danmark, 2017, 15 min). Dinner for Few (Grækenland, 2014, 10 min). Small Talk (Norge, 2015, 21 min).

Længde: ca. 90 min med intro. Version: Engelsk undertekster. Distribution: OFF.

 

UNDERVISNINGSMATERIALE

Materialet er under udarbejdelse.

FILMKLIP

Materialet er under udarbejdelse.